
אודות
שיפודי ציפורה מציעה חוויה קולינרית ייחודית באילת, המטשטשת בהצלחה את הגבולות המסורתיים בין שיפודייה למסעדת בשרים יוקרתית. תחת הנהגתו של השף המוערך ואדים (ששון) רידה, המטבח שלנו מעניק פרשנות חדשה ומרעננת למושג "בשר על האש", תוך שמירה על המסורת והאותנטיות.
התפריט העשיר שלנו משלב בין עולמות בצורה מושלמת: מצד אחד, שיפודים עסיסיים המוכנים בשיטה המסורתית על האש, מלווים בסלטים טריים ומנות ראשונות מפתיעות המוכנות מחומרי גלם איכותיים. מצד שני, מנות גורמה מתוחכמות, כשהכוכבת הבלתי מעורערת היא הפריים ריב המיושן במשקל 550 גרם - חוויה קולינרית שאסור להחמיץ.
הצוות המקצועי והמיומן שלנו, בהובלת השף רידה, מקפיד על כל פרט - מבחירת חומרי הגלם האיכותיים ביותר ועד להגשה המושלמת. התוצאה היא מסעדה שהפכה לשם דבר באילת, המציעה חוויית אוכל יוצאת דופן שהיא הרבה מעבר למה שמצפים משיפודייה רגילה. בואו לגלות למה שיפודי ציפורה נחשבת למסעדת הבשרים הטובה ביותר בעיר.
